top of page
Boxxed CE685.jpg
Boxxed business PC

BoXXed business PC
Speciaal ontworpen werkstations
Optimale betrouwbaarheid en de
prestaties afgestemd op het MKB.

De boXXed® business systemsTM bieden u buitengewone betrouwbare kwaliteit zoals u die van boXXed® mag verwachten.
Door gebruik te maken van van nieuwe technologische ontwikkelingen, zoals "Silent technology"  bieden de boXXed® business systemsTM u comfortabel gebruiksgemak.  

Ontworpen en gebouwd voor het MKB

De boXXed® business systems™ worden compleet geleverd inclusief het door u gekozen besturings-syteem en eventuele andere kantoorsoftware. Wij zorgen ervoor dat de systemen optimaal functioneren en installeren geen ongewenste testversies.

Verder hebben wij het design afgestemd op de wensen van de hedendaagse gebruiker:

  •  Een matzwarte afwerking gecombineerd met geborsteld aluminium.

  •  Een power button met “Soft-Touch” technologie.

  •  Rubberen voetjes die uw bureau inventaris beschermen tegen krassen.

  •  Een multi cardreader en extra USB poorten om gemakkelijk u digitale media over te zetten.

  •  Hoofdtelefoon en microfoon aansluiting aan de voorkant van uw systeem voor een optimale multimedia ervaring.

Veiligheid van systeem en data:

Alle boXXed® business systems™ zijn voorzien van een Kensington-lock voorbereiding die diefstal van uw gehele systeem kan voorkomen. Daarnaast hebben alle de systemen een Padlock voorbereiding die eventuele diefstal van gevoelige componenten voorkomt. Want bij boXXed staat ook veiligheid in een hoog vaandel.

Service mogelijkheden:

Alle boXXed® business systems™ worden geleverd met een 2 jaar hardware garantie. Natuurlijk is deze garantie in combinatie met een onderhoudscontract nog bedrijfszekerder. Informeer naar te mogelijkheden.
Goed opgeleide technici verzorgen het support en zorgen ervoor dat uw systemen optimaal blijven presteren
.

Makkelijk opwaarderen, dus klaar voor de toekomst.

De boXXed® business systems™ zijn niet alleen op korte termijn een goede investering voor uw bedrijf, maar ook de configuraties zijn ook zeer goed schaalbaar naar toekomstig gebruik.
Mocht u door uitbreiding van uw bedrijfskritische software meer geheugen capaciteit nodig hebben of heeft u door toegenomen datastromen meer opslag capaciteit nodig hebben, ook dan is uw systeem daar perfect op voorbereid. Werk mee aan een beter milieu. BoXXed streeft naar een beter milieu, en u als zakelijke klant kan daarbij helpen.
Alle boXXed® business systems™  zijn voorzien van een economische D.O.T. technology waarmee u een 12% rendementsverbetering realiseert. Daarnaast heeft het moederbord een geavanceerd Power Management, die u helpt uw energiekosten zo laag mogelijk te houden en waarbij uw systeemprestaties optimaal blijven.


Bij de aankoop van een nieuw boXXed® business system™  recycleren wij zelfs gratis uw huidige desktops.

Selecteer uw eigen systeem:

Geheel aangepast aan uw wens kunt u verscheidene configuraties selecteren, van een economische kantoor machine tot een krachtige multimedia PC. U kunt uw keuze bepalen uit de meest geavanceerde processor technologie van Intel.

bottom of page