top of page
Intercom_logo_vierkant_zonder_verlooptin

Camera beveiliging

hikvision-camaras.jpg
Hikvision is de wereldwijde marktleider op gebied van camerabeveiliging. Elke situatie vraagt om een passende camera, daarom heeft Hikvision een zeer breed scala aan camera's. Ze zijn ontworpen om bij verschillende lichtomstandigheden hoogwaardige videobeelden te leveren. Hikvision heeft veel camera's met Darkfighter technologie, deze kunnen zelfs bij zeer weinig licht een kleurenbeeld creëren. De beelden zijn te koppelen aan een opnamestation, webbrowser, smartphone en zo vanaf elke gewenste locatie te bekijken.
HV 7604NI.jpg

Met de recorder kunt u de beelden van uw IP camera opnemen en later terug bekijken.

Het werk niet alleen preventief, maar de beelden kunnen ook gebruikt worden om bijvoorbeeld een inbreker te identificeren in een rechtszaak.

Afb. product: Hikvision 7604 Recorder

HV mini bullet.jpg

Met behulp van camera’s kunnen panden en terreinen op afstand worden bewaakt. Het werk niet alleen preventief, maar de beelden kunnen ook gebruikt worden om bijvoorbeeld een inbreker te identificeren in een rechtszaak. Daarnaast kunnen deze beelden als bewijsmateriaal gebruikt worden.

Afb. product: Hikvision Mini Bullet IP camera

Hik-connect.png

De Hik-Connect app is ontwikkeld voor Hikvision DVR, NVR, camera's, video intercom en beveiliging. 

Met deze app kunt u realtime de de bewakingsbeelden bekijken. Ook kunt op uw werk, thuis of onderweg op elk gegeven moment beelden terug kijken.

U krijgt direct een melding wanneer een alarm geactiveerd wordt door uw beveiliging.

Voor camera beveiliging die juist is afgestemd voor uw situatie,komen we graag bij u op locatie. Uiteraard leggen wij graag de beveiliging bij u aan. Zowel montage van de camera's als instellen van de apparaten en bijhorende app.

Wilt u meer weten over camerabeveiliging? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers. Zij staan voor u klaar met uitgebreid advies!

0544-470010

checklist.png

De app is te verkrijgen voor zowel Apple als Android devices.

App store.jpg
Play store.jpg
bottom of page