top of page

Draadloos Netwerk

Ubiquiti networks.png
Ubi Cloud Key.jpg

De UniFi Cloud Key: het beste van lokaal en cloud management. De veiligheid van een lokaal netwerk gecombineerd met het gemak van beheer op afstand.

De UniFi Cloud Key heeft een krachtige processor voor het beste gecentraliseerde apparaatbeheer.

Verbind de UniFi Cloud Key met 802.3af PoE en gebruik de UniFi Controller setup wizard voor een moeiteloze installatie.

Ubi UniFi AC LiteLR.jpg

Met het Ubiquiti UniFi AP-AC-LITE/LR/PRO access point creëer je een wifi hotspot.

Verbind het access point via een netwerkkabel met het internet en je koppelt je smartphones, tablets, laptops en andere wifi apparaten veilig aan het draadloze netwerk.

Doordat de UniFi de stroom krijgt via de netwerkkabel, is het niet nodig om hem in de buurt van een stopcontact te plaatsen.

Ubi AP AC Mesh.jpg

De UniFi AC Mesh is een zeer compact outdoor access point met de unieke Mesh-technologie. U kunt het access point standalone gebruiken, maar het is ook mogelijk het bereik te vergroten door losse UniFi AC Mesh units toe te voegen aan de omgeving. Met dual-band AC en snelheden tot 1167 Mbps.

De UniFi Security Gateway, voor alle routing en beveiliging vereisten. De USG beschikt over betrouwbare beveiligingsopties en daarnaast uitstekende routing mogelijkheden tegen een aantrekkelijke prijs.
Ubiquiti Security Gateway.jpg
Ubiquiti 8 port switch - kopie.jpg

De UniFi Switch 8 60W is een Gbit PoE desktop switch van Ubiquiti Networks met een maximale PoE output van 60W. De UniFi Switch 8 60W is een managed switch met 8 Gbit metalic porten met een totale throughput van 16 Gbps. Het grote voordeel van deze switch is dat deze vier poorten ondersteunt met actieve PoE 802.3af (max. 15,4W/poort). De switch beschikt over automatische poort detectie voor een eenvoudige setup.

bottom of page