top of page
GL-Logo (r).jpg
Hardware leasing

Met het oog op de enorme concurrentie- en innovatiedruk maken veel bedrijven gebruik van leasing indien ze nieuwe IT-apparatuur willen aanschaffen. Van de telecommunicatie-inrichting tot de server, van de notebook tot de tablet; IT-leasing wordt steeds populairder. Daarom biedt Intercom ICT u de mogelijkheid uw apparatuur te leasen. Aan het eind van de leaseperiode heeft u de mogelijkheid om de apparatuur voor een gering bedrag aan te schaffen. Met leasen kunt gebruik maken van de diverse apparatuur zonder dat u een grote investering hoeft te doen. U betaalt gemakkelijk in termijnen een vast bedrag.

Intercom ICT leasing met Grenke Finance N.V.

Intercom ICT heeft als vaste lease maatschapij Grenke Finance N.V. 
"Grenke Finance N.V. is een dochteronderneming van Grenke Lease A.G., 
een van de grootste onafhankelijke dienstverleners op het gebied van IT-financiering. Wij zijn aan geen enkele bank of producent gebonden."

Financiering biedt belangrijke zakelijke voordelen voor bedrijven ongeacht hun grootte. Hier vindt u vier goede redenen waarom u een flexibele financieringsoplossing van Intercom ICT zou moeten overwegen:

1.) Het helpt liquiditeit te behouden.

Leasing spaart het eigen vermogen en versterkt de kredietwaardigheid tegenover de huisbank, want een goed presterende IT-uitrusting heeft haar prijs. Dit kost liquiditeit en moeilijk te verkrijgen bank- of leverancierskredieten. Leasing heeft daarentegen geen invloed op uw kredietruimte bij financiële dienstverleners en belast uw balans ook niet. De apparaten blijven namelijk eigendom van de leasemaatschappij zodat - anders dan bij koop - de verhouding eigen vermogen tot balanswaarde en eigen vermogen tot investeringskapitaal niet in uw nadeel verandert. Onder de streep betekent dit: u gebruikt de modernste technologie, verbetert tegelijkertijd uw kredietwaardigheid, uw balanscijfers en daarmee ook de rating van uw bedrijf.

2.) Biedt zekerheid op het gebied van planning.

Het leasen van innovatieve IT-apparatuur betaalt zich uit. De reden hiervoor: u betaalt pas wanneer de technologie in uw bedrijf zich uitbetaalt. In plaats van hoge aanschafkosten die telkens weer moeten worden terugverdiend, betaalt u regelmatige leasetermijnen - met opbrengsten die gedurende en door het gebruik van de apparatuur worden bereikt. Zo breidt u direct uw investeringsmogelijkheden uit. Naast dit pay-as-you-earn-voordeel hebt u ook nog zekerheid wat betreft planning. De constante leasetermijnen zijn een vast calculeerbare kostenpost in uw bedrijfsplanning.

3.) Zo maakt u grotere investeringen mogelijk op een vroeger tijdstip.

Lage termijnen vervangen hoge koopprijzen. Want vaak vereist de marktontwikkeling dat nieuwe technologie wordt ingezet. Om met uw bedrijf succes te hebben, moet u derhalve voortdurend investeren in moderne informatietechnologie. Maar voor de aanschaf ervan is kapitaal nodig en door de korte innovatiecycli zijn veel apparaten verouderd voordat ze zich uitbetalen. De oplossing: het leaseaanbod van Intercom ICT. Door de kleine maandelijkse termijnen kunt u investeren in nieuwe technologie op het gewenste tijdstip. Zo blijft u de concurrentie voor.

4.) Biedt flexibiliteit.

Dankzij de vervangingsoptie altijd up-to-date blijven. Wanneer u uw informatietechnologie koopt, legt u zich voor jaren vast. Maar de technologie ontwikkelt zich, net als uw bedrijf. Daarom bevatten onze leaseovereenkomsten een zogenaamde vervangingsoptie. Wanneer er productievere of zuinigere apparaten op de markt komen dan de door uw geleaste, kunt u ook gedurende de looptijd van de overeenkomst en deels zonder verhoging van de leasetermijnen vervangen. Wanneer uw bedrijf groeit en uw technologiebehoefte stijgt, kan de leaseovereenkomst bovendien worden uitgebreid.


Als u meer wilt weten over hoe technologiefinanciering uw bedrijf kan helpen neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder. 

+31 (0)544 470010

bottom of page