Beheer
Uw computernetwerk is een van de meest bedrijf kritische onderdelen van uw organisatie. Een minieme storing aan uw servers kan u duizenden euro’s kosten door verlies van productiviteit of kostbare informatie. Intercom neemt deze zorg uit handen en ondersteunt u bij het bewaken en up-to-date houden van uw computernetwerk. Uiteraard wordt er gekeken welke vorm van het beheer het beste bij uw organisatie past. Vanuit onze helpdesk, welke is gevestigd op ons hoofdkantoor aan den Sliem in Groenlo, monitoren wij uw netwerk en server(s) preventief en plegen proactief onderhoud.

Wat kunnen wij u bieden

De service welke u van ons gewend bent, kan worden aangevuld met extra service/diensten. Deze aanvullende dienst geeft ons de mogelijkheid om u nog sneller te helpen bij storingen en zorgt voor meer dataveiligheid.

Vast bedrag per maand

U betaalt een in overleg overeengekomen vast bedrag per maand. Intercom ICT zorgt dan op gezette tijden voor controle, onderhoud, updates en eventuele vervanging van uw ICT infrastructuur. Hierdoor verzekert u zich van uitstekende service en onderhoud aan uw ICT. Hetgeen stelt u in staat om zorgeloos alle aandacht te richten op uw bedrijf.

Helpdesk

Voor vragen, ondersteuning en/of probleemoplossing is onze helpdesk bereikbaar voor u.
Deze helpdesk bestaat uit ICT professionals die middels overeengekomen contract bereikbaar zijn ter ondersteuning van uw ICT infrastructuur. 

De mogelijkheden

Aan de hand van een zeer zorgvuldig samengesteld contract kunnen we u een passend onderhoud- / servicecontract bieden. Het contract zal vorm gegeven worden in goed overleg en wordt aangepast aan de specifieke situatie. Wij denken met u mee over alle IT aspecten in uw bedrijf die onderhoud en controle behoeven.

Intercom ICT Zakelijk

 

Den Sliem 89

7141 JG Groenlo

0544-470010

zakelijk@intercom-ict.nl

KvK nr. 09116774

BTW nr. NL809314617.B01

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag    8.30 - 17:00

Zaterdag                     Gesloten

  • Facebook Social Icon

Intercom ICT Particulier

Beltrumsestraat 25

7141 AK Groenlo

0544-466195

info@intercom-ict.nl

Openingstijden

Maandag                  

Dinsdag t/m donderdag

Vrijdag                    

Zaterdag             

 

 

13:30 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 20:00

10:00 - 17:00

Copyright 2018 intercom ICT, all rights reserved.  |