top of page

Online Desktop

Altijd toegang tot uw data en programma's, ongeacht het device dat u gebruikt. Dat is Online Plus, door enkel in te loggen, beschikt u over uw volledige IT-omgeving. U blijft op de vertrouwde manier werken, maar profiteert van de voordelen van werken in de cloud. Een aantal voordelen op een rij: Verlaging van de IT-beheer kosten, directe ondersteuning op afstand, centraal beheer en beveiliging, eenvoudig wisselen van werkplek en locatie, per maand op- en/of afschalen van werkplekken, besparing op hardware, omdat de systeemeisen lager zijn bij het werken in de cloud.

Uw IT-omgeving blijft altijd up and running

Uw volledige IT-omgeving draait op meervoudig uitgevoerde Enterprise hardware in een gecertificeerd data center. De complete omgeving is redundant uitgevoerd en het systeem is dus niet afhankelijk van één server. Mocht bepaalde hardware falen dan zal andere hardware de functies automatisch overnemen. Op deze manier blijft uw IT-omgeving altijd 'in de lucht'. Indien het device van uw medewerker het begeeft, dan kan uw medewerker met een nieuw device direct weer aan het werk zonder dat er data verloren is gegaan. Op deze manier kunnen uw medewerkers, die beschikking hebben over een internetverbinding, altijd blijven doorwerken ongeacht het device dat zij gebruiken.

Alle data gegarandeerd in Nederland

Uw data wordt opgeslagen in de datacenters in Amsterdam. Hierdoor kunnen wij garanderen dat uw data in Nederland blijft. De datacenters zijn gecertificeerd voor onder andere kwaliteitsmanagement (ISO 9001), milieumanagement (ISO14001) en informatiebeveiliging (ISO 27001).

Uw IT-omgeving past zich moeiteoos aan.

Uw omgeving wordt centraal beheerd, zodat u volledig wordt ontzorgd. Een bijkomend voordeel hiervan is dat het zeer eenvoudig is om resources op en af te schalen. Maakt u als bedrijf een sterke groei mee, dan is dit geen enkel probleem. Uw IT-omgeving groeit moeiteloos met u mee. Moet u helaas afscheid nemen van enkele medewerkers? Dan is dit ook geen enkel probleem voor uw IT-omgeving, u kunt namelijk op maandbasis eenvoudig uw IT-omgeving afschalen. Zo betaalt u alleen voor wat voor uw situatie nodig is.

Extra af te nemen functionaliteiten

  • Award winning beveiligingssoftware, voor uw online omgeving en/of voor de (mobiele) devices van uw medewerkers.

  • Altijd doorwerken, ook bij calamiteiten. Door zowel een back-up lokaal als in de cloud te maken, kan uw business altijd door blijven gaan. De prijs voor deze functionaliteiten is afhankelijk van de hoeveelheid data die als back-up dient te worden weggeschreven.

bottom of page