top of page
reparatie (r).jpg
Jazeker, wij repareren al uw ICT-apparatuur!

Mocht er onverhoopt iets aan uw ICT-apparatuur mankeren, dan kunt u ons inschakelen - ongeacht het merk - bent u bij ons aan het juiste adres. Ons gecertificeerd personeel zorgt voor een snel en adequaat herstel van uw apparatuur.
Als er iets aan uw ICT-apparatuur mankeert, wilt u dat zo snel mogelijk verholpen hebben.
Dat is logisch. Daarom is het des te plezieriger dat u met alles bij ons terecht kunt.
Ongeacht of uw apparatuur al dan niet bij ons is aangeschaft, wij zorgen er voor dat uw apparaat weer in topconditie wordt gebracht.

Onder andere notebooks, PC's, monitoren kunnen wij (vaak) voor u repareren.

Wat wij doen voor u:

Eigen technische dienst


Dus veel kunnen en doen we zelf. Dit heeft als voordeel dat uw apparaat geen weken weg is. En uw vertrouwlijke data binnnenshuis blijft. Wij werken alleen met de beste en modernste test- & meetapparatuur.


Goede contacten


Mocht uw apparaat onverhoopt toch terug naar de leverancier moeten, nemen wij dit volledig van u over. Door onze jarenlange relaties met leveranciers kunnen we veel voor u betekenen.


Leen apparaten


U kunt vaak niet meer zonder uw pc/monitor/werkplek of notebook. Dit begrijpen wij maar al te goed. Dus hebben wij diverse leenapparaten beschikbaar (notebooks, monitoren, pc's etc).


Op locatie 


Bij bedrijven maar ook bij particulieren komen we graag op locatie de problemen verhelpen. Of dit nu Server problemen 
of het werkend maken van een printer betreft, onze servicedienst zorgt er voor dat u weer snel verder kunt!

 

Onderhoudscontracten


Tevens kunnen we het onderhoud van uw netwerk geheel op ons nemen. Denk hierbij aan periodiek onderhoud, inloggen op afstand, verzorgen van de backups. Natuurlijk bent u met een onderhoudscontract verzekerd van de snelste service.
Informeer naar de mogelijkheden bij één van onze collega's.

bottom of page