top of page
Nedis SmartLife logo 2.png
Smartlife producten.png
Nedis® SmartLife is de eenvoudigste weg naar een slim huishouden.
Het is slim, betaalbaar en eenduidig. En er worden voortdurend nieuwe producten en mogelijkheden ontwikkeld en toegevoegd.

Aansluiten

Sluit je Nedis® SmartLife-producten direct aan op je Wi-Fi zonder gebruik te maken van een aparte hub.

Nadat je je gloednieuwe slimme artikel hebt uitgepakt, kun je het product draadloos met je bestaande Wi-Fi-netwerk verbinden en vervolgens kun je het direct gebruiken. Het enige dat je echt nodig hebt is je Wi-Fi-wachtwoord!

Elk product is slim genoeg om direct en zonder hub, gateway of brug met je router te communiceren. Je hebt geen opstartset nodig. Je kunt aan de slag met slechts één product en de gratis app, en daarmee kun je beginnen met het verkennen van je slimme leven.

Bedienen

Bedien al je producten met de Nedis® SmartLife-app of gebruik spraakbediening nadat je ze hebt verbonden met Amazon Alexa of Google Home.

Nedis SmartLife logo 2.png

De Nedis® SmartLife-app geeft je volledige controle over je slimme producten. Maak scènes voor automatische functies of controleer en bedien elk slim product apart. Het maakt niet uit waar je bent. Als je een internetverbinding hebt, kun je alle geïnstalleerde producten vanaf je telefoon bedienen. Vergeten het strijkijzer uit te zetten?! Geen probleem! Zet het uit waar je ook bent, zodat je je geen zorgen meer maakt.
Dit geldt ook voor de spraakbedieningsoptie. Je kunt een slimme speaker eenvoudig thuis gebruiken, maar Google Assistant op je smartphone kan thuis net zo handig zijn als op iedere andere locatie.

Combineren

Combineer verschillende SmartLife-producten in scenario's en stel schema's in voor geavanceerd slim gedrag.

Ben je begonnen met een enkel slim product - en wil je nu je hele huis slim maken? Met Nedis® SmartLife kun je je huis slim maken met slechts één krachtige app. Combineer gerust verschillende oplossingen: houd contact met je geliefden, open en sluit de rolluiken automatisch om de temperatuur in je kamer te regelen, dim je verlichting automatisch wanneer je je TV aanzet via een slim stopcontact of zorg er met een sensor voor dat de lichten aangaan wanneer je de kamer binnenkomt.
 
Het is allemaal mogelijk met de Nedis® SmartLife-serie die steeds verder wordt uitgebreid en op termijn nog meer mogelijkheden biedt.

sl deurbel.jpg
sl camera.jpg
sl detectie.jpg
sl fc lamp.jpg
bottom of page