top of page
fb intercom resize 1.jpg
Systeembeheer

Kunt u wat hulp gebruiken wat de betreft de ICT in uw onderneming?
Een bedrijf zonder computerhulpmiddelen is ondenkbaar. Mail, facturatie, agenda, website en ga zo maar door.
U moet er van op aan kunnen dat de ICT werkt en dat u er rendement uit haalt. Wij kunnen u daarmee helpen.

Intercom ICT Systeembeheer

On-site systeembeheer
Bij on-site systeembeheer komt onze specialist, uiteraard op en volgens afspraak, traditioneel bij u langs om onderhoudstaken of een serviceverzoek uit te voeren. 

Remote support 
Een steeds groter wordend deel van de beheeractiviteiten kan tegen lagere kosten worden uitgevoerd door deze onder te brengen in de dienst remote beheer. De beheerstaken worden dan op afstand uitgevoerd en u betaalt uiteraard geen reiskosten. Ook kan dan makkelijker onderhoud buiten kantooruren om plaatsvinden. Indien vanwege de aard van de werkzaamheden dit niet mogelijk is, zal uiteraard in overleg on-site support worden uitgevoerd. Hierdoor is er altijd een specialist beschikbaar voor uw specifieke infrastructuur en uw specifieke beheeractiviteiten, zonder dat u hiervan hinder ondervindt op de vloer.
Deze dienstverlening is voorbehouden aan klanten met een onderhoudscontract.

Remote beheer biedt meer flexibiliteit en u bespaart kosten ten opzichte van on-site systeembeheer. 

Managed Services
Deze dienst omvat het proactief monitoren van de diverse alerts op uw server of servers. Mocht er iets fout gaan, zal u zo snel mogelijk bericht krijgen met de te nemen of genomen actie. Uw systeem wordt dagelijks gecontroleerd en bewaakt tegen zaken die impact kunnen hebben op uw ICT beschikbaarheid en dienstverlening. Een adequate werking van de infrastructuur blijft daardoor gewaarborgd. Goede monitoring en tijdige onderkenning van mogelijke problemen dragen bij tot hogere beschikbaarheid van uw ICT-systemen en dragen dus bij aan het bereiken van uw bedrijfsdoelstellingen.
Ook deze dienstverlening is voorbehouden aan klanten met een onderhoudscontract.

Managed services biedt een verhoogde continuïteit van uw onderneming. 

 

Bent u benieuwd wat Intercom ICT voor uw onderneming kan betekenen?  
Bel met 0544-470010 om een afspraak te maken met een van onze medewerkers voor vrijblijvend advies of stuur een e-mail naar zakelijk@intercom-ict.nl

bottom of page