top of page
HV Speed Dome.jpg
HV turret.jpg

Camera Beveiliging

Camerabeveiliging is een geweldige oplossing om uw bedrijf en huis te beveiligen.
Vergroot de veiligheid in en rondom uw bedrijf, huis en terrein met hoogwaardige camerabeveiliging. Met onze camera’s kunt u (ongewenste) bezoekers observeren, herkennen en identificeren. Het is met camerabewaking bovendien mogelijk om op afstand een alarmmelding te verifiëren.
Met behulp van camera’s kunnen panden en terreinen op afstand worden bewaakt. Het werk niet alleen preventief, maar de beelden kunnen ook gebruikt worden om bijvoorbeeld een inbreker te identificeren in een rechtszaak. Daarnaast kunnen deze beelden als bewijsmateriaal gebruikt worden.
Hikvision is de wereldwijde marktleider op gebied van camerabeveiliging. Elke situatie vraagt om een passende camera, daarom heeft Hikvision een zeer breed scala aan camera's. Ze zijn ontworpen om bij verschillende lichtomstandigheden hoogwaardige videobeelden te leveren. Hikvision heeft veel camera's met Darkfighter technologie, deze kunnen zelfs bij zeer weinig licht een kleurenbeeld creëren. De beelden zijn te koppelen aan een opnamestation, webbrowser, smartphone en zo vanaf elke gewenste locatie te bekijken.
 
Wilt u meer weten over camerabeveiliging? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers. Zij staan voor u klaar met uitgebreid advies! 
hikvision-camaras.jpg
bottom of page