top of page
Topklasse Telefonie 
Topklasse in professionele telefonie 
Intercom ICT levert professionele telefonie voor optimale bereikbaarheid. Met een telefooncentrale in de Cloud bespaart u niet alleen op de aanschaf maar ook het onderhoud en de updates zijn standaard verwerkt in onze scherpe prijzen. 

Wat voor telefonie werkt voor jou?

Alles wat je nu en later nodig hebt, zit in onze centrale. Kies gewoon wat je gebruikt. Speelt er groei of krimp? We veranderen een instelling en je kunt weer verder. Welke functionaliteiten we aanbieden? Kijk zelf maar:

  • Keuzemenu’s

  • Opname van gesprekken

  • Chatfunctie en videobellen

  • Mobiel bellen met je vaste nummer

  • Aanwezigheidsindicatie & ‘vakantiebandje’

  • Koppeling met bijna elk klantenbeheersysteem

  • Eenvoudig gebruikers toevoegen of verwijderen

Samen stemmen we af hoe jij onze telefooncentrale wilt hebben ingericht. Bij oplevering werkt dan alles zoals afgesproken.
U huurt zo alleen wat u nodig heeft, hiermee bespaart u flink op de kosten.

Vanaf dan zijn al je mensen bereikbaar op de manier die jij wilt. Beheer daarna zelf de centrale online of ga voor gemak en regel het beheer via ons. Zo heb jij er geen omkijken meer naar. 

 

"De nieuwste technologie, ouderwets goede service".

Omdat bereikbaarheid de ruggengraat van elk bedrijf is leveren een telefoonoplossing welke voldoet aan hoge standaarden voor wat betreft betrouwbaarheid en veiligheid. 

Om u te kunnen verzekeren van de optimale kwaliteit leveren wij ook de benodigde verbinding(en) met het eigen telefonienetwerk, volledig ingericht met techniek die is ontwikkeld vanuit de Universiteit Twente. Dit garandeert niet alleen de hoogste kwaliteit, maar levert u ook een fors kostenvoordeel op. Bovendien rekent deze vorm van telefonie af met alle beperkingen van traditionele installaties. De besparing op de maandelijkse rekening kan oplopen tot 50%.

bottom of page